Διαφήμιση
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 15:19

Η L-Acoustics στην Prolight+sound 2018

H L-Acoustics θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη (Hall 3.1, stand C11) βελτιστοποιημένες εκδόσεις των προγραμμάτων ελέγχου και διαχείρισης καθώς και το νέο της επεξεργαστή. Το σημαντικότερο όμως είναι τα 3 σεμινάρια (Παρουσίαση του L-ISA, σεμινάρια μίξης L-ISA, και σεμινάριο με θέμα ‘From Design through Operation, the L-Acoustics Ecosystem’) που θα πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενα και τις 4 ημέρες της έκθεσης και τα οποία θα λάβουν χώρα στο Kontrast Room του Hall 3.

Για να τα παρακολουθήσετε θα πρέπει να κάνετε αίτηση κράτησης εδώ (αν δεν έχουν συμπληρωθεί ωστόσο ήδη οι διαθέσιμες θέσεις…).

Κατά τα λοιπά, η L-Acoustics μας προσκαλεί στο booth της στην έκθεση Prolight+Sound της Φρανκφούρτης για να δούμε από κοντά τα νέα εργαλεία που έχει ενσωματώσει στα γνωστά προγράμματα διαχείρισης και ελέγχου που διαθέτει, όπως το Soundvision και το LA Network Manager, ενώ θα παρουσιάσει και το νέο της επεξεργαστή P1 AVB. Επίσης, η εταιρία θα δείξει και μια νέα μετρητική πλατφόρμα που θα υποστηρίζει αρκετούς αυτοματισμούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μετρήσεων και βελτιστοποίησης των L-Acoustics συστημάτων.

Soundvision
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα προσομοίωσης Soundvision θα εμπλουτιστεί με τις νέες λειτουργίες Autosplay και Autofilter.

LA Network Manager
Το γνωστό λογισμικό ρύθμισης και ελέγχου σε πραγματικό χρόνο, το LA Network Manager θα περιλαμβάνει επιπλέον τη λειτουργία Autoalign και θα μπορεί να υπολογίζει αυτόματα την προτεινόμενη σχετική καθυστέρηση και πολικότητα για ‘συμπληρωματικά’ συστήματα όπως τα υπογούφερ και τα διάφορα fills.
Σημειωτέον, ότι σε live mode, το νέο εργαλείο Autoclimate θα ενσωματώνει συνεχείς πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία και την υγρασία μέσω των αισθητήρων του P1 AVB processor και θα επιτρέπει στο χειριστή να προσαρμόζει την απόκριση του συστήματος στην αλλαγή των ατμοσφαιρικών συνθηκών και όλα αυτά δίχως να χρειάζεται να επανεξετάζονται προηγούμενα βήματα στη ροή εργασίας.  
Οι νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις των Soundvision και LA Network Manager θα κυκλοφορήσουν το τρέχον έτος (2018). 
Τα νέα προϊόντα της L-Acoustics μπορείτε να τα δείτε στο Hall 3.1, stand C11.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προιόντα της L-Acoustics θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση